Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)

Προϊσταμένη Τμήματος η κυρία Βιολέτα Αγγελή

Το Τμήμα ΚΑΠΗ, στεγάζεται στο κτήριο Δημάρχου Δημητρίου Νικολάου, επί της οδού Αγαμέμνονος 4 στο Χολαργό (2106549407)

Το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας που έχουν συμπληρώσει το 60 έτος της ηλικίας , ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική τους κατάσταση.

Λειτουργεί με σύγχρονες αρχές και αντιλήψεις και έχει σαν στόχο τα μέλη του να παραμένουν ενεργά με ζωντάνια και δυναμισμό, απολαμβάνοντας τη ζωή τους που στην τρίτη ηλικία έχει τις δικές της χάρες και τις δικές της προκλήσεις

  • ΔΡΑΣΕΙΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο ΚΑΠΗ Παπάγου – Χολαργού οργανώνονται διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων, ομαδικά παιχνίδια bingo, επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές καθώς και συνεστιάσεις για την σύσφιξη των σχέσεων των μελών.

Λειτουργούν ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, Τμήμα χορωδίας, τμήμα ζωγραφικής, τμήμα γυμναστικής-χορού, θεατρικό εργαστήρι.

  • Το 2021, λόγω της πανδημίας, λειτουργούν τα εξής: Προγραμματισμός μεταφορά μοναχικών δημοτών που αδυνατούν να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα για τον εμβολιασμό τους κατά της λοίμωξης covid19 με την συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Όσοι χρήζουν ανάγκης της ανωτέρω παροχής παρακαλούνται να επικοινωνούν έγκαιρα (4 ημέρες πριν τον εμβολιασμό) με την Προϊσταμένη του ΚΑΠΗ κ. Αγγελή στο τηλέφωνο 2106549407.
  • Προγραμματισμός κατ’ οίκον εμβολιασμών κατά του covid19, σε μη αυτοεξυπηρετούμενα μέλη του ΚΑΠΗ.
Share to: