ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ 2022

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ 2022

Για πρώτη φορά στο Πάρκο Παπάγου δημιουργήθηκε ένας πολυδιάστατος χώρος παιχνιδιού και φαντασίας καλώντας μικρούς και μεγάλους να παίξουν, να πειραματιστούν, να μάθουν και να εξελιχθούν.

Το 1o παιδικό φεστιβάλ 2022 που μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν με τη συμμετοχή και την αγάπη τους, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στην «Ομπρέλα» στο Πάρκο Παπάγου.

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας από εκδηλώσεις, ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. με τους Παιδικούς Σταθμούς του, επέστρεψαν ανανεωμένοι με μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο παιδί, το παιχνίδι και την ανεμελιά !

Στο καταπράσινο πάρκο τού Παπάγου, δίπλα από το Συντριβάνι και κάτω από την «Ομπρέλα», μικροί και μεγάλοι, μέσα από δημιουργικές δράσεις, αθλητικά δρώμενα και εικαστικά, ταξίδεψαν στον κόσμο τής φαντασίας… σε έναν κόσμο γεμάτο ήχους και χρώματα!

Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για όλους μας, να εστιάσουμε στη χαρά που βιώνουν τα παιδιά όταν παίζουν και να τα αφήσουμε να μας παρασύρουν στους δικούς τους δρόμους παιχνιδιού.

Ας εμπιστευτούμε λοιπόν τα παιδιά και το «χάος» που δημιουργούν τριγύρω μας, ας το δούμε ως μια διαδικασία μάθησης, συναισθηματικής έκφρασης και δημιουργικής ανάπτυξης…… ως πηγή χαράς και ευχαρίστησης. Και όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να γευτούν αυτήν την ελευθερία στην παιδική τους ηλικία, ευχόμαστε να είχαν την τύχη να την γνωρίσουν δίπλα στα παιδιά τους στο Φεστιβάλ Παιδιού 2022 του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. .

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ διανέμονταν δωρεάν παγωτά και νερά για να δροσίσουν τους μικρούς μας φίλους στο πολύωρο παιχνίδι τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους και κυρίως στο παιδαγωγικό

προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, που στήριξε και οργάνωσε τη φαντασμαγορική γιορτή για τα παιδιά μας.

Αθανάσιος Βαλυράκης

 

Πρόεδρος

 

 

Share to: